Vanuit TRANSACT wensen we jou en je naasten EEN WELVERDIENDE VAKANTIE toe !

Zou het niet prettig zijn als wij tijdens je vakantie het huurcontract van je bedrijf vrijblijvend even doorlichten zodat je bij je terugkomst een handig SWOT-rapportje van je huursituatie in je mailbox vindt ?

We benchmarken je huurkost, analyseren de timing en eventuele andere specifieke clausules (zoals boetes bij vroegtijdige opzeg) van je contract en vatten het besparingspotentieel voor je samen.

Zandlogo transact

Denk je aan een inkrimpingsscenario omwille van het hybride werken, dan bekijken we je opties binnen de randvoorwaarden van je huurcontract. Aangevuld met onze aanbeveling kan je na je vakantie aan de slag om aanzienlijke kosten te besparen !

Ons track-record ? Wij besparen tussen -25% en -35% op huurkosten (zonder rekening te houden met een eventuele inkrimping van de m²).

Onze vergoedingswijze ? NO CURE NO PAY i.f.v. de gerealiseerde besparingen.

Oh ja, ... je huurgegevens zijn in goede handen bij ons vermits we uitsluitend voor huurders werken. Voor de zekerheid voorzien we steeds een door ons ondertekende geheimhoudingsverklaring.

Tot slot bedanken we graag nog even Ilse Vijncke van Sandcircles voor het mooie zandlogo ontwerp en om iedereen al in vakantiestemming te brengen !