In de winkelstraten komen we veel grotere verschillen tegen qua huurprijzen dan in een kantoorzone. De grootte van een winkelpand beïnvloedt bijvoorbeeld veel meer de eenheidsprijs per m² dan in een kantoorgebouw. Uiteraard spelen de ligging van het winkelpand en de gevelbreedte ook een grote rol. Belangrijk dus dat je appelen met appelen kan vergelijken indien je gaat hernegotiëren met je verhuurder.

Benchmarks retail OAVL2

Maar hoe doe je dat precies ?

In het geval dat je retailpanden huurt van Oostende tot Hasselt en Arlon is het onbegonnen werk om overal de vinger aan de pols te houden qua huurprijzen.

Gelukkig zijn wij er om je bij te staan bij je huurhernegotiatie(s). Met o.a. de juiste benchmarkdata komen wij goed voorbereid aan de onderhandelingstafel met je eigenaar. Onze nationale database telt meer dan 6.500 relevante huurprijzen van retailpanden. We houden ook de oppervlakte en de datum bij zodat we de cijfers goed kunnen interpreteren en vergelijken. Onze datahistoriek laat ons bovendien toe om in bepaalde winkelgebieden neerwaartse trends van het huurniveau te detecteren.

Naast de benchmarking verzamelen we uiteraard ook case by case nog een aantal andere negotiatie-argumenten zodat we op basis van de juiste facts & figures mooie huurbesparingen voor jou kunnen realiseren.

Oh ja ..., we werken uitsluitend voor huurders en op NO CURE NO PAY basis i.f.v. de gerealiseerde besparingen !